South Park palaa ruutuihin – avausjaksossa kohuttu aihe

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kulttisarja South Park palaa pian ruutuihin 19. tuotantokauden jaksoin. Comedy Central -tuotantoyhtiö on paljastanut, että keskiviikkona esitettävässä avausjaksossa nähdään Caitlyn Jenner.

South Park -sarjassa on käsitelty transsukupuolisuutta aiheena aiemminkin. Tuotantoyhtiö ei ole tehnyt juonipaljastuksia avausjaksostaan, mutta he ovat kertoneet, että sarjan päähahmot tekevät kunnianosoituksen Caitlyn Jennerille jakosssa nimeltä: ”Stunning and Brave”.

Daily Mail -lehden mukaan sarjan fanit odottavat mielenkiinnolla sitä, minkälaisen tarinan sarjantekijät ovat kehittäneet Caitlyn Jennerin ympärille. Monet pitävät todennäköisenä sitä, että Caitlynin mieleenpainuva puhe ESPYS -gaalassa otetaan jaksossa huomioon.