Kiinasta löytyi skoottereiden hautausmaa – jopa 100 000 menopeliä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinassa sadat miljoonat ihmiset liikkuvat tunnetusti autoa pienemmillä menopeleillä, kuten esimerkiksi skoottereilla. Kierrätys on maassa vielä lapsenkengissään, mutta osa skoottereista päätyy kuitenkin kootusti viimeiseen loppusäilytykseensä.

Nyt Kiinassa on kuvattu varsinainen skoottereiden hautausmaa, jonne on jätetty ruostumaan arviolta jopa 100.000 skootteria. Hangzhoun kaupungin liepeillä kuvaajan silmiin sattuneella alueella on skoottereiden lisäksi myös suuri määrä hylättyjä autoja. Nämä skootterit tullaan toivottavasti vielä joskus kierrättämään.

Reutersin mukaan vuoteen 2020 mennessä Kiinassa on määrä kierrättää peräti 16 miljoonaa skootteria, joten maa on pääsemässä viimein kierrätyksen makuun. Nykyisin peräti 31,1 prosenttia esimerkiksi Pekingin ilmansaasteista tulee liikenteestä. Kaupungissa on saasteita 20-kertaisesti WHO:n suositusarvoja enemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash