Makwan Amirkhani haukkui tappelijan – näin pahoinpitelijä vastasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka vapaaottelija Makwan Amirkhani ojensi Facebookin välityksellä maahanmuuttajaa, jonka hän oli nähnyt pahoinpitelemässä nettivideolla. Kurditaustainen turkulainen totesi, että tällaiset nuoret saavat syyttää rasismista vain itseään.

– Kun teidän sisarukset, siskot, veljet, perheenjäsenet ja läheiset kävelevät tuolla kadulla, jos ne joskus joutuvat rasismin kohteeksi, niin te saatte syyttää siitä itseänne. Mä en tykkää rasismista, mutta te annatte niitä panoksia niille. Teitä on helvetin vaikea lähteä tästä puolustamaan. Teillä on muutenkin asiat melko huonosti, ja tota menoa te ette ainakaan paranna niitä, Makwan Amirkhani totesi videolla pettyneenä.

Videon julkaisemisen jälkeen alkoi kuitenkin tapahtua. Amirkhani on tuhansien suomalaisten ja maahanmuuttajien idoli, joten hänellä on suuri vaikutusvalta erityisesti nuoriin miehiin. Myöhemmin Makwan kertoi Facebookissa saaneensa viestin ilmeisesti juuri kyseisen videon pahoinpitelijältä.

– Kadun tekijani pienempänä. Nytten joudun kohtaamaan omat virheeni uudelleen. En tiedä kuka on tehnyt tuon profiilin. En ole asiasta tietoinen, mutt katsoin videosi ja kuuntelin sitä. Se sai ajattelemaan minua enemmän, mutta niin kuin sanoit me kaikki teemme virheitä… Olen pahoillani, jos sain sinut häpeämään ja se ei ole väärin, koska itsekki häpeän nytten. Tapahtunut tapahtunutta. Pyysin profiilin omistajaa directissä poistamaan minun videoni ja muidenkin videot, Amirkhanin julkaisemassa vastauksessa todettiin.

Jotain positiivista tähän päivään.

Posted by Makwan Amirkhani on 15. syyskuuta 2015

Oon niin pettyny teihin

Posted by Makwan Amirkhani on 15. syyskuuta 2015