Quentin Tarantinon Pulp Fictionin alkuperäiset näyttelijätoiveet julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiohjaaja Quentin Tarantino nousi kertaheitolla maailmanmaineeseen elokuvallaan Pulp Fiction – Tarinoita väkivallasta. Seitsemän Oscar-ehdokkuuta kerännyt elokuva myös teki Samuel L. Jacksonista supertähden ja toi John Travoltan uran uuteen nosteeseen.

Pulp Fiction olisi kuitenkin voinut olla aivan toisenlainen kuin olemme sen tottuneet näkemään. Reddit-käyttäjä PCchongor jakoi sivustolla Quentin Tarantinon alkuperäisen toivelistan näyttelijöistä, joita ohjaaja kaavaili elokuvan rooleihin. Listan paljastaa muun muassa sen, että ohjaajan ensimmäinen valinta Vincentin rooliin oli Travoltan sijaan Michael Madsen.

Nyrkkeilijä Butchin osassa olisi saatettu nähdä Bruce WIllisin sijaan Nicholas Cage tai Johnny Depp, jotka olivat ehdolla myös muihin rooleihin. Mikäli Samuel L. Jackson ei olisi näytellyt elokuvassa Julesia, olisi rooli saattanut päätyä esimerkiksi Eddie Murphylle. Uma Thurmanin nimeä listalta ei löydy lainkaan, vaan Mian osaan kaavailtiin muun muassa Meg Tillya ja Bridget Fondaa.

Listalla vilahtavat myös muun muassa Al Pacino, Michael Keaton ja Danny DeVito, jotka eivät olleet mukana elokuvan lopullisessa versiossa. Quentin Tarantinon Pulp Fiction -toivelistat ovat nähtävissä kokonaisuudessaan Imgur-sivustolla.

Quentin Tarantino Pulp Fiction
Quentin Tarantino Pulp Fiction
Quentin Tarantino Pulp Fiction
Quentin Tarantino Pulp Fiction