Tämä BonBon-selfie toi kuvaajalleen vuoden karkit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneena kesänä selfie-valokuvilla on voinut voittaa Staran ja BonBonin kilpailussa vuoden karkit sekä lukemattomia pienempiä palkintoja. Nyt kesän makein kuvakilpailu on päättynyt ja voittaja selvillä.

Eniten tykkäyksiä kuvalleen keräsi nimimerkki ZUDEGIA, joka voittaa suorituksellaan vuoden karkit. Stara ja BonBon onnittelevat voittajaa. Katso kaikki parhaat kuvat kilpailusivulta tästä linkistä. Voitokasta poseerausta voi ihailla tästä alta.

BonBon-kilpailu, Zudegia
BonBon-kilpailu, Zudegia

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat