Mies paljasti asepiilonsa – käsiase vatsamakkaroidensa välissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Losangelesilainen mies oli törmännyt ystävänsä juhlissa ylipainoiseen mieheen, joka kertoi olevansa aseistettu. Miehen yllätykseksi paljastui, että ase oli piilotettu suurikokoisen miehen vatsamakkaroiden väliin.

Metro-lehden mukaan aseistettu mies suostui näyttämään, kuinka hän voisi tarvittaessa piilottaa aseensa. Hän laittoi kätensä vatsansa alle ja nosti mahaansa. Sen jälkeen hän sujautti aseen makkaroiden väliin ja laski vatsansa alas. Ase oli vatsan alla varmassa piilossa.

Videolla esiintynyt mies kertoi, että hänellä oli luvat aseeseen ja aseen kantamiseen. Aseen piilottaminen vatsan alle oli hänen mielestään hauska vitsi. Ylipainoisella miehellä ei ollut mitään syytä piilotella asetta, mutta jos sellainen tilanne tulisi vastaan, olisi vatsan alla aseelle oiva piilo.