Uskallatko? Laskuri paljastaa epäsuorien seksikumppaniesi määrän

Terveys · Annukka Heikkilä

Moni tietää, että harrastettuaan seksiä jonkun kanssa myös kummankin edelliset partnerit ovat olleet epäsuorassa yhteydessä sängyssä puuhasteleviin. Tarkkaa laskukaavaa seksikumppanin mukana tuleville epäsuorille partnereille ei ole aiemmin ollut.

Nyt Lloyd Pharmacy on kuitenkin julkaissut sellaisen verkkosivuillaan. Lloyd Pharmacy on julkaissut verkkosivuillaan laskurin, jonka avulla ihminen saa tietää, kuinka monen henkilön kanssa hän on ollut yhteydessä oman seksikumppanilukeman myötä. Laskurin mukaan ihminen on ollut epäsuorassa seksuaalisessa kontaktissa lähes kahteen miljoonaan muuhun ihmiseen, jos hänellä on ollut neljä miespuolista 25 – 34 -vuotiasta mieskumppania.

Lukemat ovat ällistyttäviä ja korostavat sitä, miten paljon ihmisen altistuminen sukupuolitaudeille kasvaa jokaisen uuden partnerin myötä. Lloyd Pharmacy on kommentoinut Metro-lehden mukaan, että nykyisen kumppanin taudit eivät ole ainoa huolenaihe vaan myös hänen entisten kumppaneidensa ja entisten kumppaneiden kumppaneidensa sukupuolitautihistoria merkitsee.

Laskurissa käyttäjän tarvitsee kertoa, kuinka monen miehen tai naisen kanssa hän on harrastanut seksiä. Kumppanit jaotellaan ikäryhmittäin, koska eri-ikäisillä ihmisillä on yleensä ollut tilastollisesti eri määrä kumppaneita. Oman epäsuorien kontaktien lukeman voit käydä selvittämässä laskurilla Lloyds Pharmacyn verkkosivuilta.