Metallica julkaisi oman olutmerkkinsä – maailman coolein olut?

Ruoka · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuvaa Metallicaa kutsuttiin 80-luvulla leikkimielisesti Alcoholicaksi, sillä bändin jäsenet kuluttivat alkoholijuomia varsin rankalla kädellä. Vaikka yhtyeen jäsenet ovat joutuneet hillitsemään juomistaan myöhemmällä iällään, on bändi saanut nyt oman olutmerkkinsä.

Budweiser-panimo lyöttäytyi yhteen Metallican kanssa lanseeratakseen yhtyeen nimeä kantavan olutmerkin. Kaikilla hevifaneilla ei kuitenkaan tule olemaan mahdollisuutta nauttia mallasjuomasta, sillä sitä tuodaan markkinoille vain rajoitettu erä.

Metallica-olutta valmistetaan Metal Injection -sivuston mukaan yhteensä 91.000 tölkin verran. Mustissa tölkeissä tarjoiltavaa alkoholijuomaa tullaan myymään vain Kanadan Quebecissa. Lisäksi Metallica tulee jakamaan olutta ilmaiseksi konserttiyleisölle kahdella loppuunmyydyllä keikallaan kaupungissa 14. ja 16. syyskuuta.

Uusimmat