Metallica julkaisi oman olutmerkkinsä – maailman coolein olut?

Ruoka · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuvaa Metallicaa kutsuttiin 80-luvulla leikkimielisesti Alcoholicaksi, sillä bändin jäsenet kuluttivat alkoholijuomia varsin rankalla kädellä. Vaikka yhtyeen jäsenet ovat joutuneet hillitsemään juomistaan myöhemmällä iällään, on bändi saanut nyt oman olutmerkkinsä.

Budweiser-panimo lyöttäytyi yhteen Metallican kanssa lanseeratakseen yhtyeen nimeä kantavan olutmerkin. Kaikilla hevifaneilla ei kuitenkaan tule olemaan mahdollisuutta nauttia mallasjuomasta, sillä sitä tuodaan markkinoille vain rajoitettu erä.

Metallica-olutta valmistetaan Metal Injection -sivuston mukaan yhteensä 91.000 tölkin verran. Mustissa tölkeissä tarjoiltavaa alkoholijuomaa tullaan myymään vain Kanadan Quebecissa. Lisäksi Metallica tulee jakamaan olutta ilmaiseksi konserttiyleisölle kahdella loppuunmyydyllä keikallaan kaupungissa 14. ja 16. syyskuuta.