NHL-tähti otti mittaa UAV-koptereista – uskomaton osumatarkkuus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampa Bay Lightningin riveissä pelaava Steven Stamkos tunnetaan yhtenä NHL:n tämän hetken kovimmista maalintekijöistä. Tuoreella videolla mies esittelee taitojaan yllättävällä tavalla.

Youtuben Sport Chek -kanavan videon alussa Steven Stamkos lämii kiekkoja maalin ympärille kiinnitettyihin kohteisiin. Tämän jälkeen panokset kuitenkin kovenevat. Mies alkaa nimittäin lämiä kiekkojaan kentän yläpuolella pörrääviä UAV-koptereita kohti.

Lentolaitteisiin osuminen ei tuota Stamkosille juurikaan vaikeuksia. Pääsemme seuraamaan tilannetta myös UAV-koptereiden näkökulmasta. Videon lopuksi mies toteaa vihaavansa kauko-ohjattavia lentolaitteita, mikä selittää sen miksi Stamkos lämii koptereita alas niin kovalla raivolla.