Tältä Michelle Lewin näytti ennen laihdutustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on nykyisin yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä jo kuusi miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash

Nyt hän on kertonut julkisuudessa nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Vielä kuusi vuotta sitten Michelle oli aivan tavallinen perheenäiti, jolle oli kertynyt hieman ylimääräistä elopainoa.

Sitten hän päätti muuttaa elämänsä ja elämäntapansa, ja loppu on historiaa. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.

Michelle ”La Cuerpa” Lewin laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi fitness-alan supertähdeksi. Hän on ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash