Mies poseerasi panoraamakuvassa – ja sitten käänsi päätään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kauniissa metsämaisemassa retkeilleet veljekset olivat pysähtyneet ihastelemaan näkymiä kukkulan huipulta. Toinen veljistä pyysi toista ottamaan hänestä kuvan upeiden maisemien edessä. Veljet tulivat siihen tulokseen, että panorama-kuvalla maisema pääsiisi oikeuksiinsa.

Kuva ei kuitenkaan onnistunut suunnitelman mukaisesti, sillä edessä poseerannut retkeilijä käänsi päätään juuri kuvaushetkellä. Lopputulos sai veljet nauramaan vedet silmissä.

Imgur-palvelussa julkaistua kuvaa on jaettu yli kolme miljoonaa kertaa. Ihmisten mielestä kuvassa esiintyvä ihmishahmo on niin koominen, että kuva on oikeastaan jopa hieno. Kiitos älypuhelimen panorama-toiminnon, ihmiset ovat saaneet aihetta nauruun.

View post on imgur.com

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat