Mies poseerasi panoraamakuvassa – ja sitten käänsi päätään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kauniissa metsämaisemassa retkeilleet veljekset olivat pysähtyneet ihastelemaan näkymiä kukkulan huipulta. Toinen veljistä pyysi toista ottamaan hänestä kuvan upeiden maisemien edessä. Veljet tulivat siihen tulokseen, että panorama-kuvalla maisema pääsiisi oikeuksiinsa.

Kuva ei kuitenkaan onnistunut suunnitelman mukaisesti, sillä edessä poseerannut retkeilijä käänsi päätään juuri kuvaushetkellä. Lopputulos sai veljet nauramaan vedet silmissä.

Imgur-palvelussa julkaistua kuvaa on jaettu yli kolme miljoonaa kertaa. Ihmisten mielestä kuvassa esiintyvä ihmishahmo on niin koominen, että kuva on oikeastaan jopa hieno. Kiitos älypuhelimen panorama-toiminnon, ihmiset ovat saaneet aihetta nauruun.

View post on imgur.com