Morsiamen painajainen toteutui häissä – osoittautui jekuksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaispariskunnan hääpäivä sai ikävän käänteen, kun tarjoilija pudotti heidän hääkakkunsa keskelle juhlasalia. Tilanteen järkyttyneempi osapuoli oli morsian, joka todisti nelikerroksisen kakun lentämisen lattialle.

Sulhanen otti tilanteen haltuunsa ja riensi raivoamaan tarjoilijalle. Daily Mail -lehden mukaan morsian asteli kauhistuneena katsomaan, kuinka pahasti kakulle oli käynyt. Sitten naiselle selvisi, ettei se ollutkaan oikea hääkakku.

Sulhanen oli onnistunut vedättämään tuoretta vaimoaan ja häävieraitaan julmalla pilalla. Kun heille selvisi, että sulhanen oli tempun takana, puhkesi koko juhlasali raikuvaan nauruun.

Myöhemmin sulhanen kertoi, että hän oli palkannut stunttia varten viihdetaiteilijoita James Entertainment -yrityksestä. Tarjoilijat olivat näyttelijöitä ja tempaus oli kuvattu videolle. Kauhistuttava temppu oli loppujen lopuksi onnistunut ohjelmanumero parin häissä.