Sovellus soittaa Nickelbackia, jos yrität soittaa exällesi

Digi · Stara.fi

Vanha suola janottaa -sanonta pitää usein paikkansa. Lukemattomat ihmiset ovat soitelleet entisille kumppaneilleen vielä pitkään eron jälkeen, vaikka ei ehkä olisi kannattanut. Nyt Nickelblock-sovellus estää puhelut exille melko tehokkaasti ja luovalla tavalla.

Nimensä mukaisesti Nickelblock-sovellus soittaa kännykän omistajalle Nickelbackin musiikkia, jos tämä yrittää ottaa puhelimitse yhteyttä entiseen kumppaniinsa. Aika näyttää oppiiko käyttäjä kerrasta, vai joutuuko hän kuuntelemaan Nickelbackin musiikkia useita kertoja rangaistukseksi.

Vuonna 2011 Nickelback voitti Tastebuds.FM -kanavan äänestyksen, jossa selvitettiin maailman ärsyttävintä yhtyettä. Aiemmin samanniminen tietokonesovellus poisti selaimesta ja verkkosivuilta kaikki Nickelbackiin viittaavat tiedot.