Guantanamon vanki etsii rakkautta – jätti ilmoituksen deittipalstalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Guantanamo Bayn vankileirillä tuomiotaan suorittava Muhammad Rahim al-Afghani on päättänyt lähestyä sinkkuelämästä nauttivia naisia deittipalstan kautta. Mies on nimittäin tehnyt profiilin suositulle Match.con -deittailusivustolle.

Mirror-lehden mukaan Muhammad on deitti-ilmoituksessaan suhteellisen rehellinen. Mies kertoo profiilissaan olevansa vangittuna pahamaineisella vankileirillä. Muhammad on ollut vangittuna vuodesta 2007. Rahim al-Afghani toivoo löytävänsä deittipalvelun avulla sielunkumppaninsa.

Vankeustuomiosta johtuen, mies ei voi henkilökohtaisesti ylläpitää profiilia, vaan asiaa hoitaa Muhammadin asianajaja Carlos Warner. Mies kommunikoi palvelussa kirjoittamiensa kirjeiden kautta. Warner on julkaissut Muhammadin kirjeitä deittipalvelussa.

Warnerin mukaan naiset ovat olleet kiinnostuneita Muhammadista, vaikka hän onkin Guantanamossa. Ihailijoiden harmiksi Muhammad ei tiedä koska hän vapautuu, tai vapautuuko hän koskaan. Mies ei silti ole luovuttanut sielunkumppanin löytämisen suhteen.

Asianajajan mukaan deittipalstan ylläpitäminen ei ole helppoa, sillä Match.com on useita kertoja uhannut sulkea Muhammedin profiilin. Joko mies on löytänyt unelmiensa naisen tai sitten uhkaukset ovat toteutuneet, sillä Rahim al-Afghanin profiili on parhaillaan tilapäisesti pois käytöstä.