Maalivahti joi olutta kesken jääkiekko-ottelun – sai jäähyn!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahden yliopiston jääkiekkojoukkueiden välinen ottelu sai piristystä tilanteesta, joka olisi voinut olla peräisin suoraan amerikkalaisesta college-komediasta. Toisen joukkueen maalivahti päätti nimittäin aloittaa varmalta vaikuttavan voiton juhlimisen ollessaan vielä kentällä.

Virginian yliopiston Cavaliers-joukkue otti perjantaina mittaa saman osavaltion Virginia Commonwealth -yliopiston Rams-joukkueesta. Cavaliersin johtaessa peliä 7-0, joukkueen maalivahti Jake Anderson päätti onnitella itseään hyvästä pelistä nauttimalla fanin tarjoaman oluen ottelun ollessa vielä käynnissä.

Jake tyhjensi tölkillisen olutta kentällä, ja suoritus taltioitiin kameralle. Valitettavasti tuomarit eivät olleet järin innoissaan asiasta. CBS Sports -sivuston mukaan Anderson sai tempauksestaan viisi minuuttia jäähyä.