Mikä yhdennäköisyys! Teinipoika on Mr. Beanin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia tavallisista kaduntallaajista, jotka ovat kuin ilmettyjä julkkisten kaksoisolentoja. Angelina Jolien, Taylor Swiftin ja Kim Kardashianin kaltaisten supertähtien kaksoisolentojen jälkeen on vuoro antaa valokeila hieman toisenlaisen hahmon kaksoiskappaleelle.

Nimimerkillä Jewce-lee esiintyvä käyttäjä jakoi Reddit-sivustolla kuvan nimettömänä pysyvästä serkustaan. Teinipoika muistuttaa ulkonäöltään hämmästyttävän paljon koomikko Rowan Atkinsonin esittämää Mr. Bean -hahmoa, ja on Jewce-leen mukaan hyväksynyt tämän faktan täysin rinnoin.

Nuorukainen jopa poseeraa kuvassa päällään Mr. Bean -paita yhdennäköisyyden korostamiseksi. Teinipoika näyttää niin epäilyttävästi suositulta komediahahmolta, että Reddit-käyttäjät epäilivät hänen olevan jopa Rowan Atkinsonin salainen lapsi.

View post on imgur.com