Godzilla ilmestyi pilveen – näky kuin elokuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taivaalla leijailevat pilvet saattavat toisinaan näyttää epäilyttävästi erilaisilta esineiltä ja hahmoilta. Ihmiset näkevät pilvien muodoissa niin eläimiä, uskonnollisia hahmoja ja symboleita kuin sukupuolielimiäkin.

Nyt Yhdysvaltojen Massachusettsin osavaltion yläpuolella on havaittu hämmästyttävän paljon dinosauruksen näköinen pilvi. Pilvestä otettu kuva lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa meteorologi Brad Panovichin jaettua sen Facebookissa.

Monet ihmiset, kuten Brad itse, ovat kommentoineet taivaalla näkyvän hahmon muistuttavan erityisesti japanilaista Godzilla-otusta. Massachusettsin asukkaiden kannattaisi siis ehkä olla varuillaan jättiläismäisten hirviöiden varalta.

Spotted #godzilla #elnino today in Massachusetts. Via Jay Albert

Posted by Brad Panovich Meteorologist on 1. syyskuuta 2015

Katso kuva tästä.