Pelastusoperaatio päättyi traagisesti: Lintu teki kohtalokkaan virheen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Bostonilainen pariskunta oli pelastanut pikkulinnun, joka oli eksynyt suuren rakennuksen sisätiloihin. He olivat pyydystämään linnun pieneen eväslaatikkoon ja he aikoivat viedä sen ulos, jotta lintu voitaisiin vapauttaa.

Pariskunta ystävineen riemuitsi onnistuneesta pelastusoperaatiosta. He päättivät kuvata videolle iloisen hetken, jolloin lintu pääsisi vapauteen. Pelastajien järkytykseksi lintu ei ehtinyt nauttia vapaudestaan kovin kauaa, sillä se teki kohtalokkaan virheen lähtiessään lentoon.

Pikkulintu suuntasi takaisin kohti rakennusta ja se erehtyi luulemaan ikkunoista heijastuvaa maisemaa aidoksi. Linnun epäonneksi se törmäsi vauhdilla päin ikkunaa. Eläinrakkaille auttajille näky oli sydäntäriipaiseva, sillä lintu ei selvinnyt tyrmäyksestä hengissä. Pelastusoperaatio oli päättynyt traagisella tavalla.