Leffakaunotar poistui sinkkumarkkinoilta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

The Wolf of Wall Street -elokuvan kaunotar Margot Robbie on huhujen mukaan mennyt kihloihin poikaystävänsä Tom Ackerleyn kanssa. Tarkkasilmäiset fanit ovat panneet merkille, että Robbien nimettömään on ilmestynyt sormus.

Daily Mail -lehden mukaan Margot ei ole ainakaan toistaiseksi kiistänyt tai vahvistanut huhuja. Kaunotar piti asiasta matalaa profliilia jopa silloin, kun yksi hänen innokkaista faneistaan kosi häntä kadulla Torontossa, Kanadassa.

Robbie oli juhlimassa Suicide Squad -elokuvan kuvausten päättymistä, kun fani yllätti hänet. Mies tarjosi Margotille pehmolelua, joka oli puettu häämekkoon. Robbie kieltäytyi kohteliaasti kunniasta. Tilanteesta huolimatta Margot ei hiiskunut olevansa jo kihloissa. Todennäköisesti asian todellinen laita paljastuu pian.

Splash
Splash