Pikkutytön koskettavat neuvot eronneelle äidilleen – jokaisen kannattaa kuunnella tarkasti

Lifestyle · Annika Kela

Kanadalainen perheenäiti on kuvannut ihastuttavan kotivideon kuusivuotiaan tyttärensä puheesta. Tiana piti äidilleen puheen kaveruudesta ja perhesuhteista. Pikkutyttö muistutti, että avioerosta huolimatta äidin ja isän oli pysyttävä ystävinä.

Daily Mail -lehden mukaan Tiana muistutti, että äidin ja isän oli vaalittava ystävyyttään, jotta perheessä olisi jatkossakin kaikki hyvin. Pikkutyttö kertoi äidilleen, että jopa hän tekee kaikkensa, että hänen vanhempansa voisivat olla kavereita keskenään.

Älykäs pikkuneiti oli oivaltanut, että ystävyys ei ole itsestäänselvyys vaan sitä pitää vaalia. Tyttö kertoi, että ystävyyden lähtökohta oli se, että kaikki olisivat mukavia toisilleen. Cherish Sherry on julkaissut videon Facebookissa ja se on saanut riemastuneen vastaanoton. Nuoresta iästä huolimatta kuusivuotias tiesi, mitä hyvien suhteiden ylläpitämiseksi oli tehtävä.