Stressaako maanantai? Ihastuttava siilivideo parantaa oloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit rakastavat ihmisten läheisyyttä ja rapsutuksia. Nyt Facebookissa on alkanut leviämään video hoitopöydällä makaavasta lemmikkisiilestä, joka nauttii omistajansa antamasta vatsahieronnasta täysin siemauksin.

Omistaja on kuvannut suloista siiliään, joka makaa selällään pöydän päällä. Omistaja rapsuttelee siilen pehmoiselta näyttävää vaaleanpunaista vatsaa, mistä siili näyttää todella nauttivan. Siili sulkee silmänsä ja alkaa rentoutuessaan kurottelemaan päällään taaksepäin.

Lemmikkisiilet ovat useimmiten kääpiösiilejä, jotka kasvavat 15 – 20 sentin pituisiksi ja painavat noin 250 – 500 grammaa. Kääpiösiili voi elää vain noin 3 – 5 -vuotiaaksi, minkä vuoksi siilin omistajien kannattaakin kuvata juuri tämänkaltaisia yhteisiä suloisia hetkiä videolle.

( ˘ω˘ )twitter @__kazu_p__

Posted by 一旦接受了這種設定 on Monday, September 14, 2015

Katso video tästä.