Kissan jätöksille nerokas kerääjä – hyvästit kissanpissan tuoksulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomissa suomalaisperheissä tuskastellaan usein kissan ulosteiden hajua, joka leviää taloon kissanhiekasta. Hajun poistamiseksi on kehitelty lukemattomia erilaisia keinoja, mutta paras lienee kerätä jätökset pois kissanhiekasta. Ihmisen ei tarvitse enää tehdä sitä itse.

Jokunen vuosi sitten esiteltiin täysin uudenlainen automatiikalla varustettu kissanhiekkalaatikko SmartScoop, jossa on mukana ulosteiden keräin. Keksinnössä on hiekkalaatikon päällä kulkeva siivilä, joka nappaa jätökset ja sen jälkeen pudottaa ne kannelliseen säilytysrasiaansa.

Vuosia sitten julkaistu tuote on tänä syksynä noussut uudelleen otsikoihin, kun äskettäin julkaistu esittelyvideo on katsottu Facebookissa jo miljoonia kertoja.

SmartScoop自動貓砂機

和貓家一樣懶惰的貓奴可以看看,改版後的SmartScoop自動貓砂機貓家超優惠限量出售 : https://goo.gl/L9RD73

Posted by 國際貓家 on 10. syyskuuta 2015

Katso video tästä.