Nainen laihdutti yli 50 kiloa – motivaationa Kim Kardashian

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian inspiroi monia naisia ympäri maailman sekä bisnesnaisena että kurvikkaana kaunottarena. Nyt Kim on tuonut motivaatiota 32-vuotiaalle naiselle, joka kamppaili vuoden ajan painonsa pudottamisen, kuntoilun ja terveellisempään suuntaan muuttuneen ruokavalion kanssa.

32-vuotias Verity Sandford sai Kim Kardashianin motivoimana itselleen kipinän alkaa laihduttamaan. Sandford piti esikuvanaan laihojen mallien tai kiinteiden fitneskuvissa esiintyvien naisten sijaan muodokasta Kim Kardashiania. Sandford päätti lähteä tavoittelemaan samanlaista tiimalasivartaloa, joka Kimillä on.

Sandford onnistui tavoitteessaan uskomattoman hyvin ja sai pudotettua yli 50 kiloa painoaan. Verity kommentoi The Sun -lehdelle, että vaikeina aikoinaan hänellä oli tapana katsella Kimin kuvia ja tallentaa niitä puhelimeensa näytönsäästäjäksi tuomaan lisää inspiraatiota.

Sandford on onnistunut Kardashianien tavoin pitämään laihdutusprosessinsa aikana takapuolensa pyöreänä ja rintamuksen isona samalla, kun vyötärö on kaventunut huomattavasti. Verityn motivaatio on helppo huomata ja moni vertaakin naista nykyään Kardashianeihin ja kertoo hänelle, kuinka paljon nainen muistuttaa Kimiä.

This was my motivation photo of KK that I had as my phone wallpaper when I decided to lose weight, this was the body shape I'd always wanted…looking back, don't think I've done too bad!󾍕󾌳󾍗🏻

Posted by Verity Sandford on Tuesday, September 1, 2015

Transformation Tuesday!

Posted by Verity Sandford on Tuesday, September 15, 2015