Uskomaton tuuri! Pilvenpiirtäjästä pudonnut ikkuna oli halkaista miehen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakennusten valvontakamerat tallentavat usein mitä uskomattomampia tilanteita. Nyt Saudi-Arabiassa nähtiin hetki, jossa mies oli jäädä putoavan ikkunaruudun alle. Mies pysähtyi kävelynsä aikana puoleksi sekunniksi, minkä ansiosta hän ei ollut putoamishetkellä lasin alla.

Videolla näkyy, miten mies kävelee ulkona ravintolan terassin läpi. Hän pysähtyy hetkiseksi katsomaan kengänpohjaansa, minkä aiheuttama noin sekunnin mittainen viivytys pelasti miehen hengen. Miehen kävellessä eteenpäin kokonainen ikkunaruutu putoaa suoraan hänen eteensä ja rikkoutuu maahan.

Ikkunaruutu menee niin läheltä miestä, että mies kaatuu sen mukana ja lasi tempaisee mieheltä huivin päästä. Miehellä kävi uskomaton onni, että hän ei ollut juuri lasin alla sen putoamishetkellä. Lasinen ikkunaruutu putosi niin hurjaa vauhtia, että osuessaan miestä päähän se olisi luultavasti vienyt häneltä hengen.