Tässä se on! Angry Birds -elokuvan ensimmäinen traileri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Rovion ja Columbia Picturesin Angry Birds -elokuvan ensimmäinen traileri on juuri julkaistu. Sony Pictures levittää elokuvan leffateattereihin maailmanlaajuisesti. Stara julkaisee trailerin heti tuoreeltaan.

Angry Birds -elokuvassa saadaan vihdoin tietää, miksi linnut ovat vihaisia. Elokuva vie katsojat saarelle, jolla asuu yksinomaan onnellisia, lentotaidottomia lintuja – tai lähes yksinomaan. Paratiisissa vihanhallintaongelmista kärsivä Red (Jason Sudeikis), vauhdikas Sakke (Josh Gad) ja räjähdysaltis Pommi (Danny McBride) ovat aina olleet kirjaimellisesti outoja lintuja. Mutta kun saarivierailulle saapuu salaperäisiä vihreitä possuja, näiden erilaisten lintujen tehtäväksi jää selvittää mitä possut oikein juonivat.

Elokuvan äänikaartissa ovat mukana myös Bill Hader, Maya Rudolph, Peter Dinklage, Keegan-Michael Key, Kate McKinnon, Tony Hale, Ike Barinholtz, Hannibal Buress, Jillian Bell, Danielle Brooks, Romeo Santos sekä YouTube-tähdet Ian Hecox ja Anthony Padilla. Elokuvan ovat ohjanneet Fergal Reilly ja Clay Kaytis, tuottaneet Cohen ja Catherine Winder, käsikirjoittaneet Jon Vitti sekä vastaavina tuottajina toimivat Mikael Hed ja David Maisel.