Jymy-yllätys pizzalaatikossa – kaksi setelinippua!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on jopa edullisempaa tilata pikaruokaa kotiovelle kuin valmistaa terveellisiä aterioita tuoreista raaka-aineista. Moni nuori työllistää itsensä pitsakuskeina ja ravintoloiden ruokalähetteinä. Mike Vegas tilasi paikallisesta ravintolasta kotiovelleen pitsan ja kanansiipiä.

Hän söi pitsasta yhden siivun ja lähti töihin. Työpäivän aikana hän oli saanut monta puhelinsoittoa pitsalähetiltä. Kävi ilmi, että toisessa ruokalaatikossa oli sisällä pitserialle kuuluvaa käteistä rahaa, ja setelit oli tarkoitus viedä säilöön. Kun Vegas meni kotiinsa, avasi hän laatikon, jonka piti sisältää kanansiipiä.

Hän löysi boksista kaksi setelinippua, joissa oli yhteensä noin 1.200 euroa. Totta kai Vegas otti löydöstään kuvan ja pani sen Facebookiin. Sen jälkeen hän palautti rahat. 16-vuotias pitsakuski oli ikionnellinen asiakkaan rehellisyydestä ja pitseriaketju tarjoaa Vegasille ilmaiset pitsat vuoden ajaksi, ABC7 News uutisoi.

When you order Dominoes Pizza and instead of wings you get cash…..#doihavetogiveitback #ihavetotakeitback #karmatest #dominoespizza

Posted by Mike Vegas on Saturday, September 19, 2015