Miljardööreille myydään nyt liikuteltavia saaria

Lifestyle Lux Matkailu · Annika Kela

Miljardööreille tarkoitettujen luksusjahtien, -purjeveneiden ja -sukellusveneiden valikoimaan on tullut äskettäin Migaloo-saari, joka liikkuu merellä omistajansa toiveiden mukaisesti. Liikuteltava yksityissaari muistuttaa ulkoisesti öljynporauslautan ökyversiota.

Netissä on julkaistu esittelyvideo saaresta. Migaloo-saaressa on kaikki ylellisyydet, kuten oma kuntosali, kylpyläosasto, uima-altaita ja baari. Sen lisäksi saaren keskellä on trooppinen puutarha. Migaloon toimitusjohtaja Christian Gumpold kertoi, että jokainen liikuteltava yksityissaari tehdään tilaustyönä ostajan toiveiden mukaisesti.

Ostaja voi räätälöidä saaresta itselleen mieluisen. Christian uskoo, että liikuteltavat saaret tulevat korvaamaan tulevaisuudessa ökyjahdit. Daily Mail -lehden mukaan Migaloo ei ole paljastanut saariensa hintoja, mutta esittelyiden perusteella hinnan arvioidaan liikuvan jopa sadoissa miljoonissa euroissa.

Migaloo
Migaloo
Migaloo
Migaloo
Migalo
Migalo
Migalo
Migalo