Mies kiinni pettämisestä – vaimolta eeppisen näyttävä kosto

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannissa M1-moottoritien varressa olevaan mainoskylttiin oli ilmestynyt aamun ruuhkatunteina viesti, joka oli osoitettu miehelle nimeltä Paul. South Yorkshiressa asusteleva aviomies oli jäänyt kiinni pettämisestä ja vaimo oli ottanut asian esille mainosviestin muodossa.

Petetyn vaimon viestistä nousi päivän polttava puheenaihe, sillä lähes kaikki moottoritiellä kaahanneista olivat nähneet viestin. Mainostaulussa luki ”Tämä on osoitettu pettävälle aviomiehelleni Paulille. Te ansaitsette toisenne. En ole kotona, kun palaat. Hyvää työmatkaa! Terveisin, Lisa.”

Daily Mail -lehden mukaan ihmiset ovat olleet viestin näkemisestä enimmäkseen huvittuneita. On selvää, että jollain Paul-nimisellä autokuskilla ei ollut yhtä hyvä päivä kuin muilla liikenteessä. Mainosyritys Anco Digital uskoo, että vaimon viesti meni perille, sillä viesti oli esillä pahimpaan ruuhka-aikaan.