Palvelu surullisille naisille – miesmalli tulee kotiin pyyhkimään kyyneleet

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Japanissa lähes mikä tahansa on mahdollista. Mitä omituisempia ja erikoisempia yrityksiä perustetaan jatkuvasti, joten surullisia naisia lohduttavien miesten tilaaminen verkkokatalogista ei taida tulla kenellekään yllätyksenä.

Ikemeso Danshi -niminen yritys tarkoittaa Quartz-sivuston mukaan komeita itkeviä miehiä. Yrityksen ideana on se, että surulliset naiset voivat tilata verkosta kotiinsa komean miehen, joka tulee itkemään heidän kanssaan ja pyyhkimään naisten kyyneleet.

Ikemeso Danshin verkkosivuilla on kuvia miehistä, joista nainen saa valita mieluisensa. Miehen kotikäynti tulee maksamaan tilaajalleen noin 65 dollaria.

Miesmalli saapuu tilaajan kotiin ja lohduttaa naista niin kauan kuin hän itkee. Jos naisen kyyneleet eivät ole valua, mies jää katsomaan naisen kanssa surullisia elokuvia, kunnes nainen saadaan itkemään ja kyyneleiden kuivaaja voi hoitaa työnsä loppuun.