Tällaiset ihmiset pettävät kumppaniaan eniten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisiä saatetaan lokeroida pintapuolisesti ulkonäön, luonteenpirteen tai vaikkapa asuinpaikan ja työaseman suhteen. Todellisuudessa jokainen meistä on yksilöllinen, vaikka monilla on tapana seurata säännöllisiä normeja ja suurta massaa. Silti pettäjiä löytyy jokaisesta ihmistyypistä.

Tiedossa kuitenkin on, että jotkut ihmisryhmät sortuvat herkemmin häntäheikkeilemään. Pettäjäsivusto Victoria Milan on nyt listannut käyttäjiään, ja uuden selvityksen valossa voidaan määritellä eniten pettävä ihmisryhmä. Taiteelliset ja luovat ihmiset sujahtavat heidän mukaansa todennäköisemmin sänkyyn vieraan henkilön kanssa.

Jopa 86 prosenttia pettäjäsivuston käyttäjistä uskoo, että luovat tyypit pettävät herkemmin. Olettamus ei ole turha, sillä heistä 70 prosenttia myöntää pettäneensä taiteellisesti lahjakkaan henkilön kanssa, tai ainakin saaneen sellaiselta vihjailua osakseen. Pääsyynä pidetään taiteilijoille ominaista itsekkyyttä, jonka takia he hakevat jatkuvasti omaa tilaa ja paikkaa.

Luovilla henkilöillä on usein astetta avoimempi mieli. Heidän taiteellisuutensa kumpuaa elämänkokemuksesta ja loputtomista ideoista. Heillä ei ole sääntöjä, eikä kukaan voi pakottaa heitä tiettyyn muottiin. Tällaiset henkilöt työskentelevät usein arkkitehtuurin, muotoilun, kirjoitustyön, mainostamisen tai valokuvaamisen parissa.

– Luovat henkilöt elävät unelmaansa ja uskomustensa kautta. He haluavat kokea elämän monimuotoisuuden. Tämä puolestaan saattaa johtaa siihen, että heitä pidetään itsekkäinä. He eivät välttämättä täytä yhteiskunnan odotuksia tai perinteisiä malleja. He ovat vapaita sieluja, jotka haluavat elää hetkessä ja ammetaa maailmaa muiden ihmisten kautta. Tällainen käytös viehättää myös muita ihmisiä, Victoria Milanin perustaja Sigrud Vedal paljastaa tiedotteessa.