Kaikkien aikojen alkoholijuoma: ”Yksisarvisen kyyneleitä hopeahipuilla”

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uskotko yksisarvisiin? Osa ihmisistä uskoo yksisarvisten taruolentojen olemassaoloon, ja niiden läsnäoloa on hyödynnetty jopa erilaisissa vaihtoehtohoidoissa. Todellisuudessa yksisarvisia ei olla päästy näkemään tai dokumentoimaan.

Satuihin on kuitenkin mukava uskoa. Siksi nostamme esittelyyn Firebox-lahjatavaraliikkeen uuden alkoholituotteen, jonka nimi on Unicorn Tears Gin Liqueur. Kyseessä on puolen litran ginilikööripullo, jonka sisällä välkehtii aitoja hopeahippuja. Juoman saa omakseen reilulla 55 eurolla.

Yksisarvisia on esiintynyt eri tarustoissa. Länsimaissa yksisarviset ovat villiluontoisia ja kesyttömiä, Lähi-Idässä ne puolestaan merkitsevät rauhaa ja onnea. Yksisarvinen on perinteisesti valkoinen hevonen tai nuori vuohi.

unicorntears23092015a