Pian kannattaa matkustaa Barbadokselle – tässä silmiähivelevä syy

Viihdeuutiset · Annika Kela

Karibianmerellä sijaitseva Barbados on yksi suomalaisten suosimista matkakohteista. Turkoosin veden ympäröimällä saarella on kaikkea, mitä Karibialta voi odottaa: upeita rantoja, hyvää ruokaa, verheää luontoa ja ystävällisiä asukkaita.

Ensi vuonna Barbadoksella juhlitaan saarivaltion itsenäistymisen 50-vuotisjuhlaa. Rantalomakohdetta etsivien kannattaa suunnata Barbadokselle, sillä saari tarjoaa juhlavuotena matkaajille entistäkin enemmän kulttuuria ja juhlaa.

Daily Mail -lehden mukaan saarella järjestetään juhlavuoden kunniaksi tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Barbados itsenäistyi 30. marraskuuta vuonna 1966, joten juhlavuoden karkelot huipentuvat itsenäisyyspäivän juhliin marraskuussa. Saarella vierailleet tietävät, että Barbadoksen 50-vuotissyntymäpäiviä ei kannata jättää väliin.

A mid-week escape.. (Photo Credit: Barbados Tourism)

Kuva, jonka Visit Barbados (@visitbarbados) julkaisi

Wish you were here! #Barbados

Kuva, jonka Visit Barbados (@visitbarbados) julkaisi