Giselen alastonkuvista kirja – hinta peräti 650 euroa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Gisele Bündchen aikoo julkaista marraskuussa kirjan, joka on koottu hänen alastonkuvistaan. Kirja sisältää yli 300 alastonkuvaa Giselen mallin uran ajalta. Osa kuvista on erittäin arvokkaita taideteoksia, sillä ne ovat muotokuvataiteilija Irving Pennin ottamia.

giselebundchen02052015

Daily Mail -lehden mukaan kirjoja julkaistaan rajoitettu erä ja yhden kirjan hinta on noin 650 euroa kappaleelta. Gisele kertoi, että hän haluaa julkaista kirjan juhlistaakseen hänen 20-vuotiasta uraansa mallina.

Maailman eniten tienaava huippumalli on jälleen kerran keksinyt nerokkaan idean omaisuutensa kasvattamiseksi. Bündchen muistuttaa, että kirjassa olevat kuvat ovat taideteoksia ja niiden julkaiseminen on kunnianosoitus kaikille niille valokuvaajille, joiden kanssa hän on työskennellyt.