Uusi valaisin tuo Kuun huoneeseen

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotia sisustaessa tulee kiinnittää erityishuomiota valaisimiin. Ajoittain markkinoille ilmestyy erilaisia lampputrendejä, joista tuoreessa muistissa ovat jokaisessa kodissa roikkuneet paperilamput, mustat valot ja kattotuulettimella varustetut valaisimet.

Nyt markkinoille on tulossa aitoa Kuuta muistuttavat lamput. Luna Lanterns -niminen yhtiö on saanut haluamansa rahoituksen ja aikoo tuoda markkinoille ennennäkemättömän lamppusarjan. Taiwanilainen yhtiö valmistaa seitsemän eri kokoista Luna-Lamppua, jotka ovat lämmön- ja vedenkestäviä. Lampun voi sijoittaa lattialle tai kattoon, lisäksi sen kirkkautta voi säädellä tarpeen mukaan.

Kestävä lamppu on valmistettu lasikuidusta ja lateksista. Mielenkiintoisen tuotteen massatuotanto aloitetaan joulukuussa, ja tämä mahdollistaa vihdoinkin sen, että rakkaalle ihmiselle voi ojentaa ”vaikka Kuun taivaalta”. Kuulla on ikoninen rooli ihmisten elämässä ja kulttuurissa. Sen tiedetään vaikuttaneen oleellisesti ajanmittauksen lisäksi mytologiaan, taiteeseen ja kieleen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat