Uusi julkkistrendi leviää: Rinnat suuremmiksi 24 tunnin ajaksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisten tähtösten suosiossa olevat ”Tuhkimo”-rinnat ovat kasvattaneet hiljalleen suosiotaan. Operaatiossa naisten rintoihin ruiskutetaan suolaliuosta, joka kasvattaa rintojen kokoa noin kahdella kuppikoolla.

Lopputulos on väliaikainen, sillä liuos liukenee 24 tunnissa elimistöön. Plastiikkakirurgit ovat paljastaneet, että vilkkain aika operaatioille on erityisesti suurten gaalojen yhteydessä, sillä tähtöset haluavat kasvattaa rintojaan juhlapäivien ajaksi. Daily Mail -lehden mukaan operaatio kestää noin 20 minuuttia ja vaikutus kestää 24 tunnin ajan.

Vaikka operaatio onkin ollut monien maailmantähtien suosiossa, ei villitys ole vielä levinnyt Eurooppaan. Tuhkimo-operaatio tulee todennäköisesti olemaan vain varakkaiden ihmisten suosiossa, sillä se kustantaa noin 2200 euroa. Operaatio on kuitenkin hyvä vaihtoehto niille naisille, ketkä haluavat kasvattaa rintojensa kokoa vain tilapäisesti.