Taksikuski ajoi opaskoiran päälle – vaatii nyt sokealta korvauksia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sokea brittimies oli ostoksilla opaskoiransa kanssa, kun yllättäen taksikuski peruutti autollaan koiran päälle. 69-vuotias Mike Gurney hätääntyi Emma-koiran vinkumisesta ja hän alkoi lyödä autoa, jotta kuski tajuaisi ajaa autonsa pois koiran tassun päältä.

Daily Mail -lehden mukaan sokean miehen ja taksikuskin välille syntyi sanaharkkaa. Miken onneksi kadulla kävellyt nainen oli nähnyt tilanteen ja hän oli valmis todistamaan taksikuskia vastaan. Mike ilmoitti asiasta poliisille.

Noin viikon kuluttua poliisit olivat yhteydessä sokeaan mieheen. Mike järkyttyi kuullessaan, ettei hänen tekemänsä ilmoitus poikinut jatkotoimenpiteitä, sillä taksikuski oli viranomaisten mukaan noudattanut liikennesääntöjä.

Gurney järkyttyi entistä enemmän kuullessaan, että hän saattaisi joutua korvaamaan taksikuskille vauriot, joita auto kärsi tilanteessa. Viranomaisten mukaan sokea mies oli opaskoirineen kolhinut taksikuskin autoa ja mies oli joutunut viemään autonsa korjautettavaksi.

Poliisi kertoi, että taksikuskin vakuutusyhtiö on todennäköisesti häneen yhteydessä. Toistaiseksi Mike ei ole saanut yhteydenottoa vakuutusyhtiöltä. Gurney on ollut tapauksesta järkyttynyt, vaikkakin hän on onnellinen, ettei Emmalle käynyt pahemmin ja koira tulee toipumaan tassunsa loukkaamisesta.