Jen Selter nettikuva leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Erityisesti 20-vuotias internet-malli tunnetaan kuitenkin hyvin muodostuneen takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 7,2 miljoonaa seuraajaa.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Nyt hänen tuoreimmat kuvansa ovat varmasti ylittäneet tuon arvion, sillä fitness-kaunotar poseeraa niissä esimerkiksi bikineissä. Kuvasta on tykätty jo 310.000 kertaa.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja, ja tähti ansaitsee nykyään runsain määrin rahaa erilaisten endorsement-sopimusten avulla. Selterin Instagramilla on kuusi miljoonaa seuraajaa, ja hänen takapuolensa on onnistunut lumoamaan esimerkiksi poptähti Rihannan.

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi