Elefantti menetti jalkansa – supermalli maksoi proteesin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Thaimaassa sijaitsevalla elefanttien suojelualueella on riemuittu yhden onnekkaan elefantin puolesta. Jalkansa maamiinan räjähdyksessä menettänyt Mosha-elefantti sai nimittäin jalkaproteesin, jonka avulla se kykenee jälleen liikkumaan normaalisti.

Mosha on yksi niistä onnekkaista elefanteista, jotka ovat saaneet uuden mahdollisuuden elämässään. Daily Mail -lehden mukaan loukkaantuneiden elefanttien suojelusta ja hoitamisesta suuri kiitos kuuluu Friends of the Asian Elephant -järjestölle.

Järjestön jäsenet ovat omistautuneet elefanttien hoitamiselle. Järjestön kampanjoinnin seurauksena monet suojelualueen elefanteista ovat saaneet hoitoonsa lahjoituksia eläinrakkailta ihmisiltä. Yksi järjestöä auttaneista henkilöistä on huippumalli Miranda Kerr.

Kaunotar lahjoiti viime vuonna järjestölle 89.000 euroa, jotta he voisivat hoitaa Moshaa ja hankkia eläimelle proteesin. Rahat menivät sille tarkoitettuun tarkoitukseen, sillä Mosha on saanut ammattilaisten valmistaman proteesin menetetyn jalkansa tilalle. Miranda Kerrin kaltaisten hyväsydämisten ihmisten ansiosta monet suojelualueen elefanteista voivat elää lopun elämäänsä onnellisesti turvallisessa ympäristössä.