Nettikuva puhuttaa – onko pikkutyttö veden alla vai päällä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisä on julkaissut netissä valokuvan uima-altaaseen hyppäävästä tyttärestään. Kuva on isän mukaan otettu hetkellä, jolloin pienokaisen jalat osuivat veteen. Kuva on mielenkiintoinen siitä syystä, että pikkutyttö näyttää kuvassa siltä, kuin hän olisi veden alla.

Mirror-lehden mukaan kuvaa on katsottu useita miljoonia kertoja. Katsojien mielestä kuva on taianomainen, sillä tyttö näyttää olevan samaan aikaan veden päällä ja veden alla.

Pienen tytön kuivat hiukset kuitenkin paljastavat sen, että hän ei ole painunut pinnan alle. Tytön kasvojen edessä olevat vesikuplat ovat todellisuudessa vesiroiskeita. Jos tytön hiukset olisi olleet märät, olisi kuvasta ollut vaikeampi päätellä totuutta.

View post on imgur.com