Osui ja upposi! Selfie-tikku ja lusikka yhdistettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Älypuhelimien erilaisia sovelluksia varten on tehty paljon oheistuotteita, jotka auttavat puhelimen ominaisuuksien käyttämistä, muuntavat puhelimen joksikin muuksi tai ovat yksinkertaisesti keksijöiden huumorin kukkimisen lopputulema.

Tarpeellista tai ei, nyt selfie-kepistä on tehty jälleen uusi muunnelma. Monet ihmiset kuvaavat kauniita ravintola-annoksia tai tavallisia arkena syötyjä aterioita Instagram-tililleen. Pienten videoiden ja Snapchatin yleistyessä Cinnamon Toast Crunch -aamiaismuroja valmistava General Mills on tuonut markkinoille Selfie Spoon -nimisen tuotteen, jonka avulla voit kuvata itseäsi samalla kun syöt lusikalla.

Selfie Spoon on nimensä mukaisesti selfie-keppi, jonka päässä on lusikka. Selfie-lusikka on Cinnamon Toast Crunchin mukaan vastaus ongelmaan, joka henkilöllä on ystävän epäillessä sitä, syökö hän oikeasti parhaillaan aamiaismurojaan. Onneksi ongelma ratkeaa selfie-lusikan avulla, kun henkilö voi syödä ja ottaa kuvan itsestään samanaikaisesti.