UFO ilmestyi yötaivaalle – outo näky videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Port Jeffersonin yötaivaalla on lentänyt tunnistamaton esine New Yorkissa. Kotimatkalla ollut autokuski näki taivaalla kaartelevan valon ja hän pysäytti autonsa tien sivuun. Mies kuvasi havaintonsa videolle.

Kuvaaja ihmetteli kovaan ääneen näkemäänsä ilmiötä. Valo liiteli taivaalla vaihdellen suuntaa ja ajoittain se liikkui nopeammin. Syrjäisen autotien yllä lentänyt esine on jäänyt mysteeriksi.

Videon nähneet katsojat ovat epäilleet, että kyseessä on UAV-helikopteri. Joidenkin mielestä on kuitenkin omituista, että joku haluaisi lennättää lennokkiaan pimeällä ja syrjäisellä autotiellä, jossa ei ole mitään erityistä nähtävää. Mirror-lehden mukaan UFO-tutkijat ovat tutkineet videota ja se on julkaistu useilla UFO-havaintosivustoilla.