Supermalli valmistautuu häihin: Bikineissä ja huntu päässä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Bar Refaeli on lähipäivien aikana solmimassa avioliiton kihlattunsa Adi Ezran kanssa. Kaunotar on valmistautunut häihinsä rentoutumalla ja suorittamalla erilaisia rituaaleja avioliiton onnistumiseksi. Yksi naisen erikoisimmista tempauksista oli uima-altaaseen sukeltaminen huntu päässä.

Daily Mail -lehden mukaan kaunottaren sulkeltaminen veteen hääasusteissa symboloi uuden elämän alkamista. 30-vuotias kaunotar hyppäsi pelottomasti pää edellä veteen ja kohti uutta elämäänsä Adin kanssa.

Neitokaisen häätempaukset eivät olleet osa polttariohjelmaa, sillä Bar juhli polttareitaan jo elokuussa. Tällä viikolla Ezra ja Refaeli saavat toisensa Beresheet Hotellin puutarhassa Carmelin metsässä, Israelissa. Yksityinen tilaisuus on järjestetty vain parin perheenjäsenille ja lähipiirille.

Head first

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi

This time tomorrow… I'll be dancing in white

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi

And this hot one happens to be my boyfriend! ?

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi