Men In Black -hittielokuvat saavat jatkoa – päätähti vaihtuu?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Komediaa, toimintaa ja science fictionia yhdistellyt Men In Black oli yksi vuoden 1997 suosituimmista elokuvista, eikä siis ihme, että se sai myöhemmin kaksi jatko-osaa. Kaikenkarvaisten avaruusolentojen ohella elokuvien päärooleissa nähtiin Will Smith ja Tommy Lee Jones.

Nyt suunnitteilla on neljäs Men In Black -elokuva. Tuottajat Walter Parkes ja Laurie MacDonald paljastivat kuitenkin The Hollywood Reporter -sivuston haastattelussa, ettei ainakaan Will Smithiä tulla todennäköisesti näkemään sarjan seuraavassa osassa. Suunnitelmissa on myös tuottaa useampikin uusi Men In Black -elokuva.

– Tulemme uudistamaan Men In Blackin trilogiana, Laurie MacDonald paljastaa.

Viime keväänä The Wrap -sivusto paljasti Sony-tuotantoyhtiön suunnittelevan Channing Tatumin ja Jonah Hillin tähdittämien 21 Jump Street -elokuvien sekä Men In Black -sarjan yhdistämistä samaan elokuvaan. Toistaiseksi ei ole tiedossa, ovatko suunnitelmat edelleen voimassa.