Myyjä esitteli vesipiipun kestävyyttä – poltti vesipiipun poroksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Myyjien tehtävänä on esitellä myytävää tuotetta niin vakuuttavalla tavalla, että se saa ostajan haluamaan tuotteen ja uskomaan siihen. Yksi myyjä suositteli kaupassaan asiakkaalle akryylistä vesipiippua, ja halusi todistaa asiakkaalle miten kestävä tuote on sytyttämällä sen palamaan.

Myyjä esittelee videota kuvaavalle asiakkaalle, miten hyvä vaihtoehto akryylinen vesipiippu on. Mies kolauttelee vesipiippua pöydän kulmaa vasten näyttääkseen, että akryyli kestää paremmin kuin lasi. Viimeisenä argumenttinaan myyjä haluaa sytyttää piipun tuleen todistaakseen, että se kestää todella hyvin kuumuutta.

Myyjä käärii vesipiipun lahjapaperiin, jonka sisälle pursottaa vielä sytytysnestettä. Mies vie vesipiipun ulos ja sytyttää kääreen palamaan. Kun myyjä liekin sammuttua avaa kääreen, hän saa kauhukseen huomata, että vesipiippu ei ollutkaan aivan niin kestävä kuin hän oli kuvitellut.