McDonald’sin työntekijä poistui kassaltaan – syy ihastuttaa nyt maailmalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

McDonalds-pikaruokaravintolassa asioinut Destiny Carrero on julkaissut netissä kuvan todistamastaan näystä ravintolassa, Chicagossa. Ruuhka-aikana ravintolassa asioinut Carrero kertoi sosiaalisessa mediassa, että nuori miesmyyjä oli sulkenut kassansa kesken kiireisimmän ajan.

Sen sijaan, että asiakkaat olisivat olleet raivostuneita myyjän toimista, olivat he ihastelleen nuoren miehen tekoa. Kenny niminen myyjä oli nimittäin mennyt auttamaan pyörätuolissa istuvaa vanhusta syömään ruokansa.

Vanhus oli ruokaa tilatessaan pyytänyt myyjältä apua, sillä hän kärsi sairaudesta, joka vaikutti hänen motorisiin taitoihinsa. Myyjä ei epäröinyt hetkeäkään vaan hän sulki kassan ja riensi miehen avuksi. Näky sai muut asiakkaat herkistymään, sillä myyjä oli toiminut esimerkillisellä tavalla.

Daily Mail -lehden mukaan Destiny Carrero oli liikuttunut tilanteesta ja hän halusi jakaa kuvan sosiaalisessa mediassa Kennyn kunniaksi. Carrero on sitä mieltä, että avun saaminen nykypäivänä ei ole itsestäänselvyys ja siksi kuva vanhusta auttavasta nuorukaisesta saa hänet herkistymään.