NSync-jäsen varoittaa One Directionia: ”Olette kusessa!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poikabändien kultavuosina nousi monien muiden yhtyeiden lisäksi myös NSync, jonka hajoamisen jälkeen menestyksekkään soolouran itselleen lunasti pelkästään Justin Timberlake. Yhtyeen entinen jäsen Joey Fatone on kertonut Above Average -sivustolla antavansa mitä vain, jos saisi olla vielä NSync-yhtyeessä.

Fatone on kommentoinut hauskasti One Directionin tiedottamaa vuoden mittaista taukoa antaen myös pienen varoituksen sanan nuorille miehille. Fatone on vahvasti sitä mieltä, että omien siipien levittämisestä ja oman uran aloittamisesta haaveileville One Directionin jäsenille vain yhden kohdalla tämä tulee olemaan mahdollista.

Joey Fatone varoittaa, että vain Harry Styles tulee saamaan soolouran. Styles on Fatonen mukaan karismaattisin ja lahjakkain, minkä vuoksi muilla ei ole mahdollisuuksia. Fatone kertoo olevansa NSyncin jäsenistä toiseksi menestynein Justin Timberlaken jälkeen, mutta siitä huolimatta hän on päässyt tekemään vain mainoksia ja juontamaan erilaisia ohjelmia.

Fatonen puheissa saattaa olla jonkin verran perää, sillä Daily Mail -uutisoi juuri, että Harry Stylesista on alettu jo levy-yhtiöiden toimesta tappelemaan. Styles on suosituin jäsen ja hänellä on jopa 25,4 seuraajaa Twitter-tilillään. Sony Music on antanut Stylesille myös etuoikeuden soolouran tavoittelemiseen, sillä levy-yhtiön johtajat uskovat hänen olevan yhtyeestä potentiaalisin tähti.