Pankkiryöstäjä pukeutui poptähdeksi – poliisi pyytää havaintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisi on esittänyt suurelle yleisölle poikkeuksellisen pyynnön saada havaintoja rikollisesta. Viranomaiset etsivät nimittäin pankkiryöstäjää, joka oli pukeutunut poptähti Rick Jamesiksi. Mies iski Advance America -pankkiin 15. syyskuuta, mutta on edelleen vapaalla jalalla.

MC Hammerin U Cant Touch This -kappaleen teeman aikoinaan Superfreak-jättihitillään luonut Rick James itse tietenkään ei ryöstänyt pankkia, mutta poliisin mukaan ryöstäjä todennäköisesti pyrki näyttämään mahdollisimman paljon häneltä. Toinen ryöstäjistä oli pukeutunut Super Fly -elokuvan roolihahmoksi. Samoja miehiä epäillään myös Indiana Members Credit Union -pankin ryöstöstä.

Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat