Pariskunta ajoi tornadon silmään – ei ollut järkevä päätös

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ranskalaispariskunta oli jäänyt myrskyn saartamaksi sunnuntaiajelulla ollessaan. Aluksi pariskunnasta oli kiehtovaa nähdä kuinka raju myräkkä lähestyi heitä. Sitten he huomasivat, että peltojen ylle alkoi muodostua valtava pyörre.

Saint-Ciers-sur-Girondessa kuvattu video on hurjaa katseltavaa. Pariskunta nimittäin hyppäsi autoonsa ja ajoi suoraan myrskyn silmään. Voimakas tuuli ja rankkasade piiskasivat ajoneuvoa ja näkyvyys muuttui lähes olemattomaksi.

Pariskunnalla oli onnea matkassa, sillä he selvisivät pois myrskystä. Voimistuessaan tornado olisi saattanut saada pahaa tuhoa aikaan. Video on osoitus siitä, että edes Euroopassa ihmiset eivät ole turvassa tornadoilta, vaikkakin ne ovat onneksi harvinaisia.