Upea sisustusidea: Skeittilaudasta tyylikäs valaisin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilta löytyy varmasti kotoaan vanhoja skeittilautoja, jotka ovat jääneet nurkkiin pölyyntymään parempien lautojen tai innostuksen hiipumisen myötä. Nyt eräs internet-käyttäjä on keksinyt hauskan tavan uusiokäyttää vanhoja rullalautoja.

Ebay-käyttäjä Andyshrinkage myy verkkohuutokaupassa skeittilautoja, joista hän on tehnyt toimivia seinävalaisimia. Menetelmä on yksinkertainen: Hän on irrottanut trukit ja renkaat korvaten ne lampuilla.

Andyshrinkage myy skeittilauta-valaisimiaan verkossa satojen dollareiden kappalehintaan. Käsistään näppärät pystyvät kuitenkin säästämään rahaa valmistamalla melko yksinkertaiselta kuulostavia valaisimia itse vanhoista laudoistaan.

Andyshrinkage
Andyshrinkage

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat