Upea sisustusidea: Skeittilaudasta tyylikäs valaisin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilta löytyy varmasti kotoaan vanhoja skeittilautoja, jotka ovat jääneet nurkkiin pölyyntymään parempien lautojen tai innostuksen hiipumisen myötä. Nyt eräs internet-käyttäjä on keksinyt hauskan tavan uusiokäyttää vanhoja rullalautoja.

Ebay-käyttäjä Andyshrinkage myy verkkohuutokaupassa skeittilautoja, joista hän on tehnyt toimivia seinävalaisimia. Menetelmä on yksinkertainen: Hän on irrottanut trukit ja renkaat korvaten ne lampuilla.

Andyshrinkage myy skeittilauta-valaisimiaan verkossa satojen dollareiden kappalehintaan. Käsistään näppärät pystyvät kuitenkin säästämään rahaa valmistamalla melko yksinkertaiselta kuulostavia valaisimia itse vanhoista laudoistaan.

Andyshrinkage
Andyshrinkage