Taapero heittäytyy kaupassa itkien maahan? Näin itkuhuijaus loppuu lyhyeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten murheet eivät ole kovin suuria, mutta voivat tapahtumahetkellä tuntua maailmanlopulta. Kaupassa jonkun herkun tai lelun hyllylle jättäminen saattaa romahduttaa hetkellisesti lapselta kokonaisen pienen maailman, minkä vuoksi eräs pikkutyttö päättikin ottaa järeämmät keinot käyttöön.

YouTube-videolla nähdään monelle vanhemmalle varmasti todella tuttu tilanne. Pikkutyttö yrittää ottaa kaupan hyllyltä erittäin herkulliselta näyttävää keksiä, mutta hänen äitinsä kieltää koskemasta keksiin. Tilanne vaati tytön mielestä näyttävän esityksen, minkä vuoksi hän paiskautuu maahan itkemään.

Tytön temput olivat valitettavasti tulleet äidille jo liiankin tutuiksi, eikä äiti mennyt enää halpaan. Hän kysyi tyynen rauhallisesti tyttäreltä, että haluaako hän olla iso tyttö vai vauva. Tyttö vastasi epäröimättä, että hän haluaa olla iso tyttö, ja lopetti mielenosoituksen kuin seinään.